Fysik

Hjælp til opgave

26. april 2019 af AN1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. Har problemer med opgaven jeg har vedlagt. Jeg kan ikke komme i gang. Er der nogen af jer der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2019 af mathon

\small \begin{array} {llll} \end{array}\begin{array}{llll} a)&\textup{maksimal }\\ &\textup{dosishastighed:}&\frac{\frac{0.020\; mS}{0.30}}{1.8\cdot 10^{5}\; s}=3.70\cdot 10^{-7}\; \tfrac{mS}{s} \end{array}


Svar #3
26. april 2019 af AN1234 (Slettet)

#2 Tak for svar. 

Hvad så med delopgave b? Jeg har fået udregnet dosishastigheden fra punktkilden, dvs. inden passage af betonvæggen, ud fra de opgivede værdier. Men jeg kan ikke komme videre herfra. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2019 af mathon

      \gamma\textup{:} \quad 20.3\cdot 10^{-18}\; Sv\cdot m^2\approx 127\;\tfrac{ eV}{kg}\cdot m^2


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. april 2019 af mathon

korrektion:

\small \begin{array}{llllll} \textup{betontykkelse}\; x\textup{:}&1.3\cdot 10^{-6}\; \frac{Sv}{h}=3.8\cdot 10^{-6}\; \frac{Sv}{h}\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^\frac{x}{\mathbf{{\color{Red} 8}}0\; mm}\\\\ &x=123.8\; mm=\textup{12.38\; cm beton} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.