Matematik

Hvordan tegner man en graf i maple ud fra forskrift???

02. maj 2019 af annahenriksenn - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har forskriften: f(t)=0.0038*t^4-0.42*t^3+12.12*t^2+24.13*t+16.67, 0\leq t\leq 52

og jeg skal tegne en graf for funktionen i maple, men kan ikke finde ud af hvordan jeg gør? Håber nogen kan hjælpe...


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2019 af MatHFlærer

Skriv

\texttt{plot(0.0038*t\^\;4-0.42*t\^\;3+12.12*t\^\;2+24.13*t+16.67,t=0..52)}


Svar #2
02. maj 2019 af annahenriksenn

Mange tak!! Havde glemt kolon før =, så det var derfor jeg ikke kunne få det til at fungere. 


Skriv et svar til: Hvordan tegner man en graf i maple ud fra forskrift???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.