Kemi

Omregning i enheder, som google ikke gider at hjælpe på...

05. maj 2019 af Mariassssssss - Niveau: A-niveau

Okay, så godaften :)

Har brug for hjælp til at finde ud af hvordan man omregner timer^-1 til sekunder, da jeg er blevet fortalt, at dette skulle gøres. Men aner ærligt ikke hvordan. ... 

Håber en venlig sjæl kan give et lille hint:))


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2019 af janhaa

1 t = 60*60 sek = 3600 sek.


Svar #2
05. maj 2019 af Mariassssssss

Også selvom det er timer^{-1} ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2019 af janhaa

#2

Også selvom det er timer^{-1} ??

1/t = 1/3600 sek-1


Skriv et svar til: Omregning i enheder, som google ikke gider at hjælpe på...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.