Matematik

Indhegnings form

11. maj 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En som ved hvordan sådan en opgave skal gribes an på maple. Kunne rigtig godt tænke mig hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2019 af oppenede

A := <0,0>;
B := <8,0>;
C := <8,4>;
D := <0,10>;

CB := B - C
CD := D - C

omkreds := Norm(CD) + 10 + 8 + 4


Svar #2
11. maj 2019 af Elninoo

Hej ved du hvad fejlen er her? Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2019 af oppenede

Brug et andet symbol end D, da det åbentbart er reseveret til noget andet.


Svar #4
11. maj 2019 af Elninoo

Maple er ikke helt min speciale. Endnu en gang? Hm.. Kan du fortælle mig hvad jeg gør forkert


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2019 af oppenede

Inden du bruger Norm skal du måske skrive with(VectorCalculus):
Desuden skriver du CD som argument i Norm, selvom du har lavet definitionen ovenover om til CDD


Svar #6
11. maj 2019 af Elninoo

Sådan så burde den være der.  Men dette er vel løsningen kun til C. Eller tager jeg fejl? Hvordan løser jeg A og B


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. maj 2019 af oppenede

a) kan løses ved at copy/paste svaret på siden https://www.mapleprimes.com/questions/222213-Plotting-Points-And-Connecting-Them, og så bare ændrer punkterne og aksernes grænser.

b) løses ved at fjerne de koloner du har afsluttet definitionerne af CDD og CB med.


Svar #8
12. maj 2019 af Elninoo

Skal det se sådan her ud? 


Skriv et svar til: Indhegnings form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.