Matematik

Lambert-beers lov

19. maj 2019 af DenAnonyme7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Hvordan kan man anvende matematisk modellering til at estimere eksinktionskoeffecienten (hældningskoeffecienten) i Lambert-Beers lov? 

Jeg ved at man skal anvende matematisk modellering når man ikke har målt noget absorbans, altså vil der ikke blive estimeret en mængde eksinktionskoeffecient. Derudover ved jeg også at Lambert Beers lov kan blive udtrykt gennem den linære funktion; A = ε × l × c = f(x)=a*x+b - hvor det faktisk bare burde hedde f(x)=a*x, fordi b = 0. Kan i derudover uddybe den sidste del for mig så det giver mere mening?


Svar #1
19. maj 2019 af DenAnonyme7 (Slettet)

Mit eget bud ville være noget med en ligning med tre ubekendte el. lignende, men jeg er i den grad usikker på det.


Skriv et svar til: Lambert-beers lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.