Matematik

eksponentiel og kapital formel

25. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Hej, hvorfor kan kapitalformlen sammenligens med en eksponentiel funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2019 af MatHFlærer

Kapitalformlen:

K_n=K_0\cdot (1+r)^n

Eksponentielfunktionen

y=b\cdot a^x

Her svarer K_n til yK_0 svarer til bn svarer til x og endelig 1+r svarer til a. Specielt ved du, at a=1+r.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2019 af Anders521

Hvad er dit bud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2019 af ringstedLC

\begin{align*} K_n &= K_0\cdot (1+r)^n \\ f(x) &= b\cdot a^x\;,\;b=K_0\;,\;a=1+r\;,\;x=n \\ \end{align*}


Skriv et svar til: eksponentiel og kapital formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.