Fysik

Hubbles lov og universets alder

04. juni 2019 af As1707 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg skal til fysik C eksamen snart, og skal fortælle noget om Hubbles lov og universets alder. Jeg kan ikke så godt se mig ud af denne formel som jeg har vedhæftet. Er der nogen der kan "bryde den op" og forklare den for mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2019 af janhaa

d = v*t

where:

t = Ho-1

so:

d = v*H_o^{-1}\\ v = d*H_o


Skriv et svar til: Hubbles lov og universets alder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.