Kemi
Praktisk og teoretisk udbytte af Feso4 × 7 h20
16. juni 2019 af
Alisalman (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej.
Er der nogen som vil forklarer mig hvordan jeg beregner teoretisk og praktisk udbytte af jern(II)sulfat?
Vi brugte 3 g Fe, 50 mL h2so4
Det her er mængdeberegningen for reaktionen:
m(Fe) = 3 g
M(Fe) = 55.85 g/mol
n(Fe) = 0.0537 mol
+
m(H2so4) = 5.2688 g
M(H2so4) = 98.0785 g/mol
n(H2so4) = 0.0537 mol
+
7 h20
??
m(Feso4×7h20) = 14.93 g
M(Feso4×7h20) = 278.033 g/mol
n(Feso4×7h20) = 0.0537 mol
+
H2
Er der nogen som vil forklarer mig hvordan jeg beregner teoretisk og praktisk udbytte af jern(II)sulfat?
Vi brugte 3 g Fe, 50 mL h2so4
Det her er mængdeberegningen for reaktionen:
m(Fe) = 3 g
M(Fe) = 55.85 g/mol
n(Fe) = 0.0537 mol
+
m(H2so4) = 5.2688 g
M(H2so4) = 98.0785 g/mol
n(H2so4) = 0.0537 mol
+
7 h20
??
m(Feso4×7h20) = 14.93 g
M(Feso4×7h20) = 278.033 g/mol
n(Feso4×7h20) = 0.0537 mol
+
H2
Skriv et svar til: Praktisk og teoretisk udbytte af Feso4 × 7 h20
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
