Matematik

Hvordan beregner de 17% i frekvens og 34% sum frek.?

05. august 2019 af Maria53 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan beregner de 17% i frekvens og 34% sum frekvens?

Vedhæftet fil: IMG_3263.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. august 2019 af SuneChr

.
SP 060820190222.JPG

Vedhæftet fil:SP 060820190222.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #2
06. august 2019 af SuneChr

Vi kan, lidt udenfor opgaven, se på, om antallet af anslåede "sekser"e står i et rimeligt
forhold til det forventelige.
Vi har antallet af slag i alt     =       \sum_{x=1}^{10}x\cdot H(x) =   396 
Vi kan forvente, at ud af dem er 1/6 af slagene "sekser"e, altså, 66 ,
hvor der reelt er slået 95.
Eleverne har da slået             (95 - 66)/66 = knap 44 %  flere "sekser"e end forventeligt.   


Svar #3
06. august 2019 af Maria53 (Slettet)

Jeg har vedhæftet en fil, hvor jeg har fundet tabellen. Måske kan belyse noget. Der må ligge fejl et eller andet sted i skemaet. Det er et undervisningsmateriale fundet på n-fag.dk

Vedhæftet fil:terningkast-ventetid.pdf

Skriv et svar til: Hvordan beregner de 17% i frekvens og 34% sum frek.?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.