Matematik

matematik problem

27. august 2019 af hani1212 - Niveau: 9. klasse

bent har 700 kr han får nu 45% mere penge af sin mor hvor mange penge har han nu


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

700 * 1.45 = kr. 1015 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af ringstedLC

Opgaven kan opstilles i stil med:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1906355#1906366

\begin{align*} \text{Kapital f\o r: }&700 \\ \text{Kapital fra mor: }&700\cdot 0.45=\;? \\ \text{Kapital nu: }&700\,+\,?= \end{align*}

I skriftlig dansk har du lært om sætninger for at bruge det. Og øv dig samtidig på at give dine tråde nogen overskrifter, der er sigende.


Skriv et svar til: matematik problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.