Matematik

Giv mig brykregnestykker

02. september 2019 af Annonymbruger (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Kan du være så venlig og sætte give mig brykregnestykker. Jeg har nemlig test i morgen


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} a)&\frac{2x+3}{3x-4}-\frac{4x-3}{2x+5}=-\frac{4}{3}\\\\ b)&\frac{a+b}{a-b}+\frac{-a+b}{b+a}+2\cdot \frac{a^2+b^2}{a^2-b^2} \end{array}


Skriv et svar til: Giv mig brykregnestykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.