Matematik

Hjælp til løsning af ligning

05. september 2019 af Guleroden1 - Niveau: C-niveau

oplever problemer med denne her opgave?

f(x)= (-2)+7

løs ligningen når f(x)= 20 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Har du skrevet funktionen rigtigt op? Der mangler et x i udtrykket.


Svar #2
05. september 2019 af Guleroden1

Hov!

f(x)= (-2x)+7

løs ligningen når f(x)= 20 

sådan der :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2019 af Sveppalyf (Slettet)

-2x + 7 = 20  <=>

-2x = 13  <=>

x = -13/2


Skriv et svar til: Hjælp til løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.