Matematik

Hvordan ser integralet ud efter substitution

06. september 2019 af Andreas2018 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg er i tvivl om hvordan man kommer frem til det rigtige svar her?

Billag vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2019 af mathon

                                       \small \frac{1}{2}\int \sin\left ( \frac{x}{2} \right )\mathrm{d}x=2\int \sin(u)\mathrm{d}u


Svar #3
06. september 2019 af Andreas2018 (Slettet)

Hvilken fremgangsmetode bruger du?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2019 af mathon

Sorry - jeg glemte den halve.

                                       \small \tfrac{1}{2}\int \sin\left ( \frac{x}{2} \right )\mathrm{d}x=2\cdot \tfrac{1}{2}\int \sin(u)\mathrm{d}u=\int \sin(u)\mathrm{d}u

             

                        


Skriv et svar til: Hvordan ser integralet ud efter substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.