Matematik

Hvordan ser integralet ud efter sub

06. september 2019 af Andreas2018 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har vedhæftet spørgsmålet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2019 af AMelev

Sørg lige for, at uddannelse og nisveau stemmer overens, ellers skal vi til at gætte, hvad du har i værktøjskassen. 

Bestem \int 2u\: du og insæt så u = sin(2x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2022 af Soeffi

#0. 

\int 2u\;du=u^2=(sin(2x))^2=sin^2(2x)


Skriv et svar til: Hvordan ser integralet ud efter sub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.