Matematik

skriv om til (Kvadratsætninger)

14. september 2019 af KageSpiseren - Niveau: A-niveau

Kære SP

Jeg søger hjælp til at omskrive dette svar til en kvadrat sætning og vil være glad for hvis nogen kunne hjælpe mig.

Jeg ved indtil videre at det ser sådan her ud i starten (3x+?)2

På forhånd tak!


Svar #1
14. september 2019 af KageSpiseren

glemte indsættte


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. september 2019 af mathon

                               \small \small \begin{array}{lllll} 9x^2+6x+1\\\\ (3x)^2+2\cdot 3x\cdot 1+1^2\\\\ \left ( 3x+1 \right )^2 \end{array}


Skriv et svar til: skriv om til (Kvadratsætninger)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.