Matematik

stationær punkt

24. september 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

nogen kan hjælpe mig med b plllz det den sidst hehe


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2019 af StoreNord

Det er godt nok ikke noget, jeg har forstand på.Skærmbillede fra 2019-09-24 22-56-09.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2019 af peter lind

Du skal beregne fxx, fyy og fxy for at kunne sige noget om det. Du må i din bog eller formelsamlin have stående noget om det, når du har fået sådan en opgave


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2019 af mathon

Et indre stationært punkt kræver:
                                                 \begin{array}{llllllllll} &f_x(x,y)=-2x-2=0&&f_y(x,y)=4-8y=0\\\\ &x=-1&&y=\frac{1}{2}\\\\ &&\left ( -1,\frac{1}{2} \right )\textup{ er et station\ae rt punkt}\\\\ \textup{arten af dette }\\ &f_{xx}\left(-1,\frac{1}{2}\right)<0&f_{xx}\left(-1,\frac{1}{2}\right)\cdot f_{yy}\left(-1,\frac{1}{2}\right){-f_{xy}\left(-1,\frac{1}{2}\right)}^2>0\Rightarrow &\textup{lokalt maksimum}\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: stationær punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.