Matematik

Tegne funktion hvori sinus indgaar i Geogebra

29. september 2019 af krimse123321 - Niveau: B-niveau

Jeg skal tegne grafen f(t)=7,1+4,8*sin(0,51t-1,3),0<t<24

Naar jeg indtaster det i Geogebra, faar jeg fejlmeddelsen: "Ukendt kommando: sin".

Hvad goer jeg galt? Jeg skriver foelgende i inputfeltet: f(t)=7.1+4.8*sin(0,51t-1,3)Hvis(7.1+4.8*sin(0,51t-1,3), 0<t<24)

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2019 af Soeffi

#0. Den korrekte syntaks er: f(t):=Hvis(0<t<24,7.1+4.8*sin(0.51*t-1.3))

Husk i øvrigt decimal-punktum. Komma bruges til at adskille kommandoer.


Svar #2
29. september 2019 af krimse123321

Perfekt! Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2019 af AMelev

#0 Undlad at lave flere tråde med samme spørgsmål.


Svar #4
29. september 2019 af krimse123321

#3 Unoedvendig kommentar, da det naturligvis ikke var min hensigt at oprette to traade.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2019 af AMelev

#4 Sorry, men det er der nogen, der gør med fuldt overlæg, og det bliver noget roderi. Jeg kunne jo ikke vide, at du ikke hører til dem.

Men når vi nu er ved anmodningerne, vil du så ikke lige opdatere din profil, så uddannelsen passer. Folkeskole og B-niveau passer ikke rigtigt sammen, og nemmere at hjælpe, hvis vi nogenlunde ved, hvilke værktøjer, spørgeren har til rådighed.


Skriv et svar til: Tegne funktion hvori sinus indgaar i Geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.