Matematik

En lineær funktion f er givet ved forskriften f(x)=k*x-2

02. oktober 2019 af bananmand123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En lineær funktion f er givet ved forskriften f(x)=k*x-2

Bestem skæringspunktet mellem grafen for ???? og koordinatsystemets x-akse.

plzz hjælp aner ikke hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af AMelev

Skæringspunktet med x-aksen er (x,0), så du skal løse ligningen f(x) = 0 (hvis ???? da skal betyde f(x)).

PS! Væn dig til at lægge et billede af opgaven op i stedet for at komme til at skrive noget mystisk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2019 af peter lind

Jeg går ud fra at ???? står for f(x)

Skæringe med x akse er karateriserer ved at f(x)=y=0


Skriv et svar til: En lineær funktion f er givet ved forskriften f(x)=k*x-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.