Kemi

Beregn stofmængden

03. oktober 2019 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

jeg har fået dette spørgsmål og forstår ikke hvordan jeg gør?

100 mL havvand fra vesterhavet indeholder 0,025 g NaCl.. Beregn stofmængden af NaCl i 100 mL havvand fra vesterhavet. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} n(NaCl)=\frac{m}{M}=\frac{0.025\; g}{58.44\; \frac{g}{mol}}=4.278\cdot 10^{-4}\; mol \end{array}


Svar #2
04. oktober 2019 af Mettes3

Tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Beregn stofmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.