Matematik

Brug for hjælp

15. oktober 2019 af Jakob012 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1 kg slik koster 60 kr. 

1)  Hvor meget koster 150g ____ kr.

2) Hvor meget koster 0,6g ____ kr.


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. oktober 2019 af StoreNord

1000 gram slik koster 60 kr,
1 gram slik koster           \frac{60}{1000}
150 gram slik koster           \frac{60}{1000}*150

0,6g gram slik koster               \frac{60}{1000}*0.6


Brugbart svar (3)

Svar #2
16. oktober 2019 af SuneChr

Mon ikke 2) skal være 0,6 kg  ?
Et forventningsfuldt barn vil fredag aften sikkert blive slemt skuffet !


Brugbart svar (3)

Svar #3
16. oktober 2019 af StoreNord

Du sku vist ha været tandlæge.


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. oktober 2019 af shar0266

I har godt nok humor herinde


Skriv et svar til: Brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.