Matematik

recursive definition

23. oktober 2019 af mikkels23 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej har denne opgave jeg ikke helt ved hvordan skal løses, håber en kan hjælpe.

Vedhæftet fil: test.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2019 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2019 af AMelev

I de 5 første er det jo bare at sætte n-værdien ind i definitionen af an og tjekke, om det giver 1.

f. Da an involverer de tre foregående trin, som er specielle for 0, 1 og 2, må du undersøge speciel for n = 3, 4 og 5.
n = 3: 2n-5 = 1. Du har allerede a3 fra d. Er de ens?
n = 4: 2n-5 = ... Du har allerede a3 fra e. Er de ens?
n = 5: ....
Hvis det gælder for de tre, må du så i gang med at undersøge, om det gælder for alle n ≥ 3

Vend tilbage, når du er kommet så vidt, hvis du får behov for mere hjælp.


Skriv et svar til: recursive definition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.