Matematik

er det rigtigt nok?

27. oktober 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal give en fortolkning af resultatet (-1)

siger man, at -1 svarer til Arealet af M  som ligger i intervallet (-1,0)?


Svar #1
27. oktober 2019 af Nanna34

#0

Hej, jeg skal give en fortolkning af resultatet (-1)

siger man, at -1 svarer til Arealet af M  som ligger i intervallet (-1,0)?

undskyld meant (1,0)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2019 af mathon

Arealet af M = |-1| = 1     i intervallet x ∈ [0;1]


Svar #3
27. oktober 2019 af Nanna34

#2

Arealet af M = |-1| = 1     i intervallet x ∈ [0;1]

arealet kan ikke være negativt ahahah true


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. oktober 2019 af ringstedLC

#3: Nemlig, brug:

\begin{align*} \left | \int_{x_1}^{x_2}f(x)\,dx \right | \end{align*}

hver gang du bare ser skyggen af eller som her vil bruge, ordet areal.


Svar #5
27. oktober 2019 af Nanna34

#0

Hej, jeg skal give en fortolkning af resultatet (-1)

siger man, at -1 svarer til Arealet af M  som ligger i intervallet (-1,0)?

tusind tak til jer alle sammen


Skriv et svar til: er det rigtigt nok?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.