Matematik

Udregn m2 og m3

28. oktober 2019 af TheEdge4 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Hvis jeg skal udregne prisen pr m2 ud fra følgende oplysninger, hvordan gør jeg så det? Hvis man har et stykke træ med følgende oplysninger:

120 mm bred
10 mm højde
4 m længde
Pris pr. meter: 7.75 kr

Hvordan udregnes prisen hvad træet koster pr. m2 og m3?

Vh Michael


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2019 af Zagoria (Slettet)

Pris / m2 er (7.75·1) /.12 = 64.5833  kroner er 64.58 kroner

Pris / m3 er (64.5833 · 1) / 0.01 = 6458, 33 kroner


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2019 af AMelev

Pris for 1 bjælke à 4 m: P = 4·7.75 kr. = ..... kr
Areal af 1 bjælke à 4 m: A = 4m·120 mm = 4m·0.120 m = .... m2
Rumfang af 1 bjælke à 4 m: R = 4m·120 mm·10 mm = ..... m3

Kan du så ikke resten selv?


Skriv et svar til: Udregn m2 og m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.