Matematik

hvad er den indre funktion i (1+sin(x))*cos(X)+c?. integral vhj substituition

28. oktober 2019 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Hej, hvad er den indre funktion i (1+sin(x))*cos(X)+c

Er det ikke 1+sin(x) der er den indre funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2019 af SuneChr

Det er produktet af to funktioner: Hele parentesen og cos. Store X skal vist være et lille x?


Svar #2
28. oktober 2019 af Amalie1234324

Så det er (1+sin(x))*cos(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2019 af SuneChr

Hvis du skal integrere, så sæt
 t = 1 + sin x      og    dt =  ........... dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2019 af StoreNord

#0
Lad mig lige præcicere:         Her er ikke nogen indre funktion. Her er to funktioner, som blir ganget med hinanden. Dèt kaldes en produkt-funktion. Dertil er der adderet et konstantled c.
 


Svar #5
28. oktober 2019 af Amalie1234324

så t=1+sin(x) og dt=cos(x). Og så skal jeg bruge produktreglen?


Svar #6
28. oktober 2019 af Amalie1234324

Hvis jeg skal integrere vhj af substitution   (1+sin(x))*cos(x)+c, hvordan gøres dette. Så t=1+sin(x) og dt=cos(x)., hvad skal jeg så efter?


Skriv et svar til: hvad er den indre funktion i (1+sin(x))*cos(X)+c?. integral vhj substituition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.