Matematik

Vis, at virksomhedens samlede indtægt, TR, kan udtrykkes ved følgende funktion:

30. oktober 2019 af randombruger132 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har brug for hjælp til følgende opgave som er vedhæftet tak op forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af AMelev

                    
Så vidt  jeg kan se, mangler der nogle oplysninger, bla. hvad QA og QB står for.
Upload lige hele opgaven.


Svar #2
30. oktober 2019 af randombruger132 (Slettet)

her er hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2019 af AMelev

OK. QA og QB er antal fremstillede hhv. A- og B-produkter (tons).
Der forudsættes åbenbart, at alle fremstillede varer sælges, så QA og QB også er antal solgte hhv. A- og B-produkter. Dvs. at 
Indtægt ved salg af A-varer er RA = QA·PA = ...... og 
Indtægt ved salg af B-varer er RB = QB·P= ...... 
?Samlet indtægt TR = RA + RB = ....


Skriv et svar til: Vis, at virksomhedens samlede indtægt, TR, kan udtrykkes ved følgende funktion:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.