Matematik

Linære sammenhænge

30. oktober 2019 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

I1997 kostede en bærbar computen 8499 kr. En tilsvarende bærbar kostede i 2009 5995 kr.

Prisudviklingen på bærbare cornputere kan i perioden nnellem 1997 og 2009 besknives ved en formel af typen y=ax+b

a) lndfør passende betegnelsen, og opstil en model til beskrivelse af prisen på en bærbar computer.

b) Hvad kostede en bærban computer i 2005?

 c) Hvis udviklingen fontsætter, hvornån koster en bænbar cornputer så under 4000 kn?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af Moderatoren

Se din tråd her:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1918545

Beskriv hvilke problemer, som du har i denne opgave herefter.


Svar #2
30. oktober 2019 af carolinesvanee

jeg giver op, jeg kan ikke finde ud af det og det skal afleveres i aften


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2019 af Moderatoren

Skriv hvad du ikke kan finde ud af. Du får INTET ud af det, hvis nogen bare laver det for dig. Det er desuden snyd. 

Du kan i øvrigt ændre din profil her: 

https://www.studieportalen.dk/mypage/edit#education

Det er lettere at hjælpe dig, hvis man ved hvilken uddannelse, som du går på.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2019 af mathon

                  \small \small \small \begin{array}{lllll} a)&\textup{Udtrykket er}&\textup{af typen } y=a\cdot x+b\\\\& \textup{Du har to faste}&\textup{punkter }(0\, ,8499)\textup{ og }(12\, ,5995)\\\\&\textup{dvs}&8499=a\cdot 0+b\\ &&5995=a\cdot 12+b \end{array}


Skriv et svar til: Linære sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.