Kemi

Beregn delta(rS) for reaktionen ved 25 grader C og komentere fortegnet for delta(rS)

01. november 2019 af Amalie1234324 - Niveau: Universitet/Videregående

Opg 1 deltarG=-4700,18 og deltarH=-2801

opg 2(hjælp)

Beregn delta(rS) for reaktionen ved 25 grader C og komentere fortegnet for delta(rS)

Vedhæftet fil: glukose.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2019 af janhaa

\Delta G = \Delta H - T*\Delta S


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{llll} &\Delta {G_m}^\Theta =\Delta {H_m}^\Theta-T\cdot \Delta {S_m}^\Theta \\\\ &\Delta {S_m}^\Theta=\frac{\Delta {H_m}^\Theta-\Delta {G_m}^\Theta}{T}\\\\ &\Delta {S_m}^\Theta=\frac{\left (-2801\; \frac{J}{mol} \right )-\left (-4700.18\; \frac{J}{K} \right )}{298.15\; K}=6.37\; \frac{J}{mol\cdot K} \end{array}


Svar #3
01. november 2019 af Amalie1234324

Tak for hjælpen :)


Svar #4
01. november 2019 af Amalie1234324

Jeg har isoleret delta(s) med npisre, og da fik jeg deltaG/deltaH*T. Hvordan kan det være?


Skriv et svar til: Beregn delta(rS) for reaktionen ved 25 grader C og komentere fortegnet for delta(rS)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.