Kemi

Beregn hastighedskonstanten ved 25 C

02. november 2019 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

OPG 1 v=k*[S2O28]-0,90**[i]0,95

Hvordan laves opg 2a?

Beregn hastighedskonstanten ved 25 C

Jeg har fået k=0,004

Men når jeg så skal skrive k ind i formlen, så er der  nogen der opløfter den i -0,85. Så konstanten er 0,004^-0,85

Hvorfor bliver k opløftet i -0,85

Vedhæftet fil: hjælp reaktionsorden.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} 1)&\textup{reaktionen er }\textup{af f\o rste orden } \textup{mht }\left [S_2{O_8}^{2-} \right ]\\\\ &\textup{reaktionen er }\textup{af f\o rste orden }\textup{mht }\left [ I^- \right ]\\\\ \textup{hastighedsudtrykket}&v=\left (0.006\; M^{-1}s^{-1} \right )\cdot\left [S_2{O_8}^{2-}\right] \cdot \left [ I^- \right ]\ \end{array}


Svar #3
02. november 2019 af Amalie1234324

Tak for svaret mathon, men jeg forstår stadig ikke hvor -0,85 kommer fra. Håber du kan forklare det


Skriv et svar til: Beregn hastighedskonstanten ved 25 C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.