Fysik

Beregne bremselængden

15. november 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mangler lige hjælp til at kunne løse opgave (b og c): 

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2019 af mathon

                   \small \begin{array}{llll} b)&F_{\textup{gnid}}\textup{'s arbejde}&A_{\textup{gnid}}=-2.17\cdot 10^8\; J\\\\\\ c)&&0.4\cdot F_N \leq F_{\textup{gnid}}^{\textup{st\aa l}}\leq 0.6\cdot F_N\\\\ &&0.4\cdot 2.455\cdot 10^6\; N \leq F_{\textup{gnid}}^{\textup{st\aa l}}\leq 0.6\cdot2.455\cdot 10^6\; N\\\\ &&9.82\cdot 10^5\; N\leq F_{\textup{gnid}}^{\textup{st\aa l}}\leq 14.73\cdot 10^5\; N\\\\ &\textup{sikkerheds-}\\ &\textup{bremsel\ae ngde:}&s=\frac{A}{F_{\textup{gnid}}}=\frac{2.17\cdot 10^8\; N\cdot m}{9.82\cdot 10^5\; N}=221\; m \end{array}


Skriv et svar til: Beregne bremselængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.