Matematik

Optimering (matematisk model)

19. november 2019 af Rador (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey!

kan i hjælpe mig med denne opgave, som jeg ikke kan besvarer :(

Tak på forhånd!!

Vedhæftet fil: mat optimering .png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af AMelev

                                            
Sæt x = bredde (målt i cm) 
Længde (cm) = ....
Sæt h = højde (målt i cm)

Rumfang V = ......
Løs ligningen V = 800 mht. h, så h bliver udtrykt ved x. h = ......
Bestem overfladearealet (2·areallang side + 2·arealkort side + arealbund. A(x) = ......

Bestem minimumspunkt for arealet på sædvanlig vis.


Skriv et svar til: Optimering (matematisk model)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.