Matematik

reducer udtrykket

19. november 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

hvordan reducers den øverste lign til den nederste se vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af Anders521

# 0 Nulreglen må være anvendt to gange.

Enten [ ] = 0 eller Y = 0. Dernæst enten p(i)= 0 eller (1-θ)+θcp(i)-1 = 0

Den sidstnævnte sker efter en faktorisering.


Skriv et svar til: reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.