Matematik

Model

19. november 2019 af Ahmed73 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad skal jeg opstille først? skal bare have hjælp til opsilling


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2019 af janhaa

f(t)=47295*0,99983^t


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2019 af peter lind

se formel 106 side 20 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2019 af mathon

       \small \begin{array}{llll} f(x)=47295\cdot 0.983^{\, x}\\\\ \textup{hvor f(x) er antal arbejdsulykker }x\textup{ \aa r efter \aa årstallet 2005.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2019 af janhaa

#2

f(t)=47295*0,99983^t

f(t)=47295*0,983^t


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2019 af yUNUS7 (Slettet)

Hvor kommer de 0,999... fra? hvordan finder man det?


Skriv et svar til: Model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.