Fysik

Mekanisk energi

24. november 2019 af Petzy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej:)

Jeg skal lave en aflevering i fysik om Mekanisk energi. Problemet er at jeg nu ikke ved hvordan jeg skal gribe disse spørgsmål an. Hvordan kan jeg bruge de forskellige formler til at regne denne opgave ud, og hvordan bruges de andre fomler?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. november 2019 af mathon

Det må antages, at bolden ligger stille fra start og at der ses bort fra luftmodstanden.

                 \begin{array}{lllll} E_{kin}=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot v^2\\\\ v=\sqrt{\frac{2\cdot E_{kin}}{m}}\\\\ v=\sqrt{\frac{2\cdot (88\; \frac{kg\cdot m^2}{s^2})}{0.057\; kg}}=55.57\; \frac{m}{s} \end{array}


Skriv et svar til: Mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.