Matematik

Beregn længden |BN|

02. december 2019 af Sacul - Niveau: B-niveau

På diagrammet er vist opbygningen af en trappe. Beregn længden |BN| idet |AB| = |BC| = |CD| = 4 og |DE| = 1

Vedhæftet fil: 2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2019 af janhaa

|BN|=x\\ |CM|=y\\ \\ \frac{x}{4}=\frac{4-x}{y}\\ \\ \frac{1}{4-y}=\frac{4-x}{y}\\ \\ |BN|=x=5/2\\ \\ y=12/5


Svar #2
02. december 2019 af Sacul

|CM|?

Hvilken en er det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. december 2019 af janhaa

|CD| = |CM|  + |DM|


Svar #4
02. december 2019 af Sacul

Du er en legende <3


Skriv et svar til: Beregn længden |BN|

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.