Matematik

en funktion f er givet ved - gaffelfunktion

04. december 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Nogle som vil hjæpe mig med at løse denne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af janhaa

x > 4

x-1=5

x=6


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{llll} b)&&\textup{L\o sningsmulighed for}&0\leq x\leq 4\\\\ &&&0.5x^2-2x+3=5\\\\ &&&0.5x^2-2x-2=0\\\\ &&&x=\left\{\begin{array}{lll}-0.8284\\4.8284&\textup{som m\aa \ forkastes} \end{array}\right.\\\\ &&\textup{L\o sningsmulighed for}&x>4\\\\ &&&x-1=5\\\\ &&&x=6\\\\ &\textbf{konklusion:}\\ &&\textup{L\o sninger til ligningen}&f(x)=5\textup{ er }x=\left\{\! \! \begin{array}{cc}-0.8284\\6 \end{array}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2022 af nikita0876

hvordan sætter man funktion f ind på geogebra?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2022 af ringstedLC


Skriv et svar til: en funktion f er givet ved - gaffelfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.