Matematik

f'(x) og cas ligning f(x)=0

12. december 2019 af KatinkaNielsen - Niveau: B-niveau

Håber der er nogle der vil hjælpe og komme med lidt svar 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2019 af delc (Slettet)

- Hvad har du forsøgt? 

- Hvad skal du have hjælp til i opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

f`(x)=2*1/x -1/x^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2019 af janhaa

f'=\frac{2}{x}-\frac{1}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2019 af janhaa

f'=0\\ \\ \frac{2}{x}=\frac{1}{2}\\ \\x=4


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2019 af AMelev

                         

f '(x): Se FS side 23 (122) & (124) samt side 24 (127) & 129.
Svaret i #2 er ikke rigtigt. I #3 og #4 mangler (x) i f '(x)
Indsæt og løs ligningen på sædvanlig vis.

Bestem fortegn for f '(x) og "oversæt" til monotoni for f. Maksimum for f er f(xmax).
Indsæt det fundne maksimumssted xmax i f(x) og reducér evt.


Skriv et svar til: f'(x) og cas ligning f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.