Kemi

Opskriv en afstemt reaktion for den fuldstændige reaktion mellem NaOH og svovlsyre

16. december 2019 af hjælpmedlektierpls - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig me følgende opgaver? de ligger vedhæftede nedenunder

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll}&H_2SO_4\, _\textit{(aq)} \; +\; 2\, NaOH\, _\textit{(aq)}\; \longrightarrow\; Na_2SO_4\, _\textit{(aq)}\; +\; 2\, H_2O\, _\textit{(aq)} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2019 af mathon

                 \small \small \begin{array}{lllll}&\textup{Titrering:}&n(H_2SO_4)=\frac{1}{2}\cdot n(NaOH)\\\\&&V_{H_2SO_4}\cdot c_{H_2SO_4}= \frac{1}{2}\cdot V_{NaOH}\cdot c_{NaOH}\\\\ &&\left (10\; mL \right )\cdot c_{H_2SO_4}= \frac{1}{2}\cdot(8.5\; mL)\cdot\left ( 0.1\; M \right ) \\\\ &&c_{H_2SO_4}=\frac{1}{2}\cdot \frac{8.5}{10}\cdot \left ( 0.1\; M \right )\\\\ &&c_{H_2SO_4}=0.0425\; M \end{array}


Skriv et svar til: Opskriv en afstemt reaktion for den fuldstændige reaktion mellem NaOH og svovlsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.