Matematik

Problemløsning Matematik

11. januar 2020 af UCK999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

4x + 5 = -x + 25

konklusion tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2020 af ringstedLC


Svar #2
11. januar 2020 af UCK999 (Slettet)

bruh jeg har ikke tid til det.

Det ville være en store hjæp, hvis du kunne gøre det, jeg har andre 20 opgaver jeg skal tage mig af:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2020 af thelma333 (Slettet)

nu er det jo ikke os, der skal lave dine opgaver - vi har også andet, vi skal tage os af - og du lærer ingenting

du skal samle x´erne på den ene side og tallene på den anden

Svar #4
11. januar 2020 af UCK999 (Slettet)

nu bliver jeg helt ked at det:(


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2020 af Mathias7878

1. Læg x til på begge sider, så fjens -x nemlig fra højresiden. Træk derefter 5 fra på begge sider, så fjernes +5 fra venstresiden. Så står der 5x = 20 og hvordan tror du så, du isolerer x? 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2020 af xxMathiasxx (Slettet)

Ligningen:

4x + 5 = -x + 25

4x+5+x=-x+25+x

5x+5=25

5x+5-5=25-5

5x=20

Hvordan tror du, at du finder frem til den ubekendtes løsning?

Du dividerer med 5x på begge sider af lighedstegnet.

x=5

Link: https://www.webmatematik.dk/lektioner/7-9-klasse/ligninger/losning-af-ligninger

1


4

=2


Skriv et svar til: Problemløsning Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.