Matematik

Ortogonale linjer(?)

11. januar 2020 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke lige komme videre med denne her opgave

Vedhæftet fil: mathat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2020 af Bibo53

Da P også ligger på den anden linje, må der gælde d=4. Da andenkoordinaten for centrum er 0, skal du løse ligningen 0=-0.5x+4


Svar #2
11. januar 2020 af TingtokTea

Så det er:

(3,5 , 0) ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2020 af Bibo53

Nej. Omskriv til 0.5\cdot x=4 og gang derefter med 2. Det giver C=(8,0).


Svar #4
11. januar 2020 af TingtokTea

#3

Hvorfor ganger du med 2?? Er lost... :(


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. januar 2020 af Bibo53

Fordi 2\cdot 0.5=1. Dermed får vi x=8.


Skriv et svar til: Ortogonale linjer(?)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.