Matematik

FORKLARING ØNSKES

11. januar 2020 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle

Hvordan vil i løse denne ligning

Please anyone

5x+4•(10-2x)=x

Kan det her passe:
9x•8x=x  hvor x så bliver 72


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2020 af janhaa

5x + 40 - 8x = x

40 = 4x

x = 10


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2020 af Mathias7878

5x+4\cdot (10-2x)=x \Leftrightarrow 5x+40-8x=x \Leftrightarrow 40 = 4x \Leftrightarrow x = \ ?

- - -

 

 


Skriv et svar til: FORKLARING ØNSKES

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.