Matematik

Nedenfor er beregnet, hvor lang tid der går, før en indskudt kapital er vokset til det tredobbelte Forklar til linjerne 1) til 5) skal gives

28. januar 2020 af Emil20001 (Slettet)

heeey!
Sidder og fumler med en opgave. Hvordan løser jeg den

Vedhæftet fil: Nedenfor er beregnet.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2020 af PeterValberg

Kan du ikke uploade et billede af de opgave?
- det er ikke alle, der kan læse/åbne en Word-fil.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2020 af AMelev

Husk at angive niveau.

At kapitalen er tredoblet betyder, at den er blevet 3 gange så stor.
Prøv at se denne video.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2020 af mathon

                    \small \small \begin{array}{lllll}&\textup{antal terminer }n\textup{ for}&\textup{1 kr at vokse til 3 kr}\\\\&&1\cdot \left ( 1+r \right )^n=3\\\\&&\log(1+r)\cdot n=\log(3)\\\\ &&n=\frac{\log(3)}{\log(1+r)} \end{array}


Skriv et svar til: Nedenfor er beregnet, hvor lang tid der går, før en indskudt kapital er vokset til det tredobbelte Forklar til linjerne 1) til 5) skal gives

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.