Matematik

Integralregning - uden hjælpemidler

29. januar 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp, har kun adgang til den oficielle formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2020 af peter lind

se formel 170 side 28 i din formelsamling


Svar #2
29. januar 2020 af Mie23234

#1

se formel 170 side 28 i din formelsamling

Jaaa, men har lidt problemer med hvordan man kan finde integrationsgrænserne og funktionen...


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2020 af peter lind

Det kan du se af tabellen. f(x)≥0≥g(x) og f(0)=g(0) = 0, f(2) = g(2) = 0


Svar #5
29. januar 2020 af Mie23234

#4

Det kan du se af tabellen. f(x)≥0≥g(x) og f(0)=g(0) = 0, f(2) = g(2) = 0

Undskyld men forstod jeg ikke meget af.. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. januar 2020 af peter lind

f(x)≥0≥g(x) så det svarer præcist til de navne der står i formle

f(0)=g(0) = 0, f(2) = g(2) = 0, hvilket ved sammenligning med grafen svarer til at a=0 og b=2


Skriv et svar til: Integralregning - uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.