Matematik

eksponentiel funktion

02. februar 2020 af r0c (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet opgaven

har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2020 af MandenMedMangeHatte

Har du selv et bud på hvordan du ville løse opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2020 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2020 af StoreNord

a)
f(x)=b*xa

f(8)=                    b*8a=3
f(5)=                    b*5a=5

Divider de to ligninger med hinanden for at finde a; derefter b.


Svar #5
02. februar 2020 af r0c (Slettet)

Men hvordan regner jeg det


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2020 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{llll}\textup{brug:}&\frac{y_2}{y_1}=\left ( \frac{x_2}{x_1} \right )^a &\textup{og logaritm}\mathrm{\acute{e}}\textup{r}\end{array}


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.