Matematik

Er det her rigtigt

06. februar 2020 af BrugForHjælp12345 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

et riskorn vejer 25 milligram

50 riskorn vejer 1 gram

50000 ris-korn vejer 1 kg

100k riskorn vejer 2 kg

200k riskorn 3 kg

300 k 4 kg

500 k 5 kg

er det her rigitgt


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2020 af Mathias7878

Hvis et riskorn vejer 25 miligram, så vejer 50 riskorn: 25 miligram * 50 riskorn = 1250 miligram = 1,25 gram. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2020 af AMelev

1 korn ~ 25 mg
1k korn = 1 000 korn ~ 25 000 mg = 25 g
1M korn = 1 000 000 ~ 25 000 g = 25 kg
 


Svar #3
06. februar 2020 af BrugForHjælp12345 (Slettet)

Tak for hjælpen

Skriv et svar til: Er det her rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.