Kemi

Beregning af w/v

12. februar 2020 af N0valyfe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa alle sammen 

Jeg sidder inde med følgende opgave som jeg gerne vil have hjælp til; 
 


80 gram KCl tilsættes vand til et samlet volumen af 200 mL, hvorved der dannes en KCl-opløsning
på ....
Facit giver 40 w/v 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}&\frac{80\; g}{200\; mL}=\frac{40\; g}{100\; mL}=40(w/v)\% \end{array}


Skriv et svar til: Beregning af w/v

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.