Matematik

Buens længde og bredde

12. februar 2020 af scientist - Niveau: A-niveau

Hvordan kan man beregne denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2020 af peter lind

a) løs ligningen f(x) = 0. Det er forskellen mellem de to løsninger

b) brug formel 171 side 28 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2020 af Østergaard1234 (Slettet)

På side 28 i min formelsamling er der ikke en formel 171   hvad hedder den formel


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2020 af peter lind

Den har ikke noget specielt navn. L = ∫ab√g(x)dx  hvor  g(x) = 1+f'(x)2


Skriv et svar til: Buens længde og bredde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.