Matematik

er det rigtigt?

18. februar 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

6*5=30

6*5*4=120

30+120=150

120/150=4/5

er det sådan skal løses  eller der er noget i "en" trøje, "et" par shorts?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2020 af Festino

Ja, sådan ville jeg også gøre.


Svar #2
18. februar 2020 af Nanna34

#1

Ja, sådan ville jeg også gøre.

thanx


Skriv et svar til: er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.