Matematik

differentiere f(x)=(2x+1)*ln(x)

19. februar 2020 af niko9384 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan differentiere man f(x)=(2x+1)*ln(x)

Og hvordan finder jeg ud af om f(x)=(2x+1)*ln(x) er stamfunktionen til g(x)=(1)/(x)+2*ln(x). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2020 af mathon

          \small \begin{array}{llll}&f{}'(x)=2\cdot \ln(x)+\left ( 2x+1 \right )\cdot \frac{1}{x}=2\ln(x)+2+\frac{1}{x}=g(x)+2 \end{array}


Skriv et svar til: differentiere f(x)=(2x+1)*ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.