Matematik

Matematik

22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
21:00 tv avisen
21:30 fredagsfilm: Charlies Angels amerikansk skolekomedie fra 2000.

23:05 school for scoundrels amerikansk komedie fra 2006.

Er det så 23:05-21:30=1,35min

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2020 af AMelev

Ja, men dette giver jo ikke mening som enkeltstående indlæg. Det er jo en fortsættelse af et tidligere
Og skulle du ikke angive svaret i min?
Væn dig også til at lægge et billede af opgaven op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2020 af SF2020 (Slettet)

Hvis du vil regne ud, hvor lang tid fredagsfilmen varer, så er det 

1 time og 35 minutter, yep. Det svarer til 1+35/60 time, det vil sige 

1+35/60=1+7/12 time


Svar #3
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det så 35 min.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2020 af AMelev

1 time og 35 min er 1 time og 35 min!
Hvor mange min er det?


Svar #5
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

25min

Svar #6
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

95 min

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2020 af AMelev

#5 Hvordan kom du frem til det?

#6  Hvordan kom du frem til det?


Svar #8
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

1 time og 35min
60 + 35= 95 min

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. februar 2020 af mathon

                             \small \begin{array}{lllll} 21:30-23:30=&1\; time\textup{ }60\textup{ }min\\23:05-23:30=&\underline{-\; \; \; \; \; \; \; \; \, 25\; min}\\\textup{spilletid:}&1\; time\; 35\; min \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. februar 2020 af AMelev

#8 Rigtigt, men hvorfor så #5.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.