Matematik

Differentialligning opgave

24. februar 2020 af Madsiso (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fatter intet opgave vedhæftet og ja har prøvet selv. Hjælp tak

Vedhæftet fil: Opgave 2.png

Svar #2
24. februar 2020 af Madsiso (Slettet)

#1

Se svar her:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1939563#1939570

Det er jo ikke den samme opgave ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2020 af Moderatoren

Det kan jeg godt se, ja. 

Skriv hvad du har prøvet og så kan man fortælle dig, hvad du gør forkert/rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2020 af AMelev

                              

Tangentligning FS side 24 (130)
Røringspunktet (x0,f(x0)) = (x0,y0) = (1,2)
f '(x0) = dy/dx|x=x0 og y = y0). Indsæt i differentialligningen og beregn.
Indsæt så i tangentligningen.


Skriv et svar til: Differentialligning opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.